Stillhet AS

Parketthuset AS
Østre Aker vei 205, 0975 Oslo

FÅ VEIBESKRIVELSE PÅ GOOGLE MAPS

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  / Web: https://stillhet.com
Telefon: 22 25 86 30

For faglige råd, spesielle tilbud, og problemløsninger: Tlf.  91 91 23 14

Åpningstid:

Mandag - Torsdag 8:00 - 19:00

Fredag: 8:00 - 16:00

Lørdag: 10.00 - 15:00

Still oss spørmål på vår nye Facebook - side

Hvordan handle med oss

Vi prøver å skaffe deg informasjon som underlag til å ta en beslutning til en løsningsmodell som passer for deg, byggteknisk, praktisk, mellom-menneskelig og økonomisk.

Vi kan dokumentere verdier for hva produktene gjør, men kan aldri garantere den endelige opplevelsen, da dette avhenger av en lang rekke faktorer utenfor vår kontroll. Erfaringsmessig vil alt hjelpe, men støyens art, fordeling i frekvenser, kvalitet og type av andre byggematerialer,  type omgivelser og montasjen av produktene vil innvirke i forskjellig grad.

Når du har besluttet hva du ønsker, kan du enten:

  • Gå til vår nettbutikk
  • Sende oss bestilling per epost
  • Ring oss på telefon 22 25 86 30 mellom 8-19 mandag til torsdag. Fredag: 8-16. Lørdag 10-15.
  • Besøke oss og hente varer hos Parketthusets lokaler ved Østre Aker Vei. Åpningstid man - torsdag 8-19. Fredag 8-16, Lørdag 10-15.

Skal vi sende varene innhenter vi frakt og sender deg til godkjennelse. Varer sendes enten i oppkrav eller forhåndsbetales.

Parketthuset har som navnet sier gunstige gulvbelegg, hvor man som særlig ekspertise vil ha et utvalg passende trinnlydsmatter/beskyttere som sammen vil gi optimale løsninger for gulv i boliger. Parketthuset ligger i nordlig løp av Østre Aker Vei, men mulighet til parkering både i front og på baksiden av bygget.

Facebook logo