Støy i barnehage

Mange barnehager er plaget av gjenklangsstøy.

Støy i barnehage

For de som jobber der kan dette gi store helseplager utover det rene ubehag. Heldigvis finnes det teknologisk avanserte produkt som absorberer og reduserer denne støyen slik man får et behageligere miljø både for voksne og barn og fyller barnehage normen med at støyen skal gå ned med 60dB innen 0,6 sekunder

Dæmpit

Vi har et spesielt dansk produkt som heter DÆMPIT, som reduserer betydelig med gjenklang i rom med harde flater. Normalt monteres disse i tak, men de kan også monteres på vegger. De kan enkelt monteres med 2 medfølgende bøyler, som skrues fast og så clipses platen på.  De skal spres litt utover- finn et passende mønster /fordeling.

Dæmpit demper støyen i barnehagen

Platen en 3 cm tykk og bøylen holder den 3 cm ut fra tak/vegg.

 

Vi har en norm som pleier å være svært vellykket - ca 25% av gulvflaten skal være representert i plateflate. Du finner ut hva du trenger om du tar gulvflate i kvmdeler på 4 og deler på 0,72.

Les mer om Dæmpit.

Pyrotek Echohush

Echohush profil PYROTEK ECHOHUSH PROFILE er en serie med dekorative modifiserte polyeter-fylte og brannsikre paneler som kombinerer støyabsorering med dekorativt utseende. De er trukket med Polyamid, et sterkt materiale som er motstandsdyktig mot det meste. Limes på underlaget.

Les mer om Echohush