Bass traps

Bass TrapsI musikkrom/kinorom hvor det spilles mye basslyd, er det effektivt å plassere basstraps i hjørner og kroker hvor dette er kraftigst, det hjelper mye.

Echohush bass trap

Echohush Bass Traps er akustiske støydempere laget av brannsikre akustisk skum som absorberer lavere frekvenser.

Panelene absorberer lave frekvenser og hindrer dem fra å reflektere tilbake inn i rommet. Reduserer og kontrollerer bass-responsen i rommet slik at totalopplevelsen blir mere korrekt og behagelig. Det blir et nøytralt hørbar miljø, som gjør panelene et foretrukket valg i platestudio og hjemmekino.

Echohush Bass traps

PYROTEK har formulert og utviklet Echohush Bass for å utkonkurrere tradisjonelt akustisk skum ved å regulere cellestørrelse, porøsitet, tetthet og strømningsmotstand i hele cellestrukturen.

Siden lavfrekvent trykk bygger seg opp langs hjørnene av et lukket rom, er panelene beregnet for montering i hjørnene, der de er mest effektive. Echohush Bass reduserer og harmoniserer motstridende ekko, bedrer lydkvaliteten og er egnet til bruk i restauranter, barer og kafeer. Et utvalg av flere farger ved hjelp av en spesiell belegg prosess tilbys som utstillings utmerket UV motstand og holdbarhet.