Tecsound FT55 ALU - for innkledning av rør

TECSOUND FT55 ALU TECSOUND FT 55 ALU er et ferdig laminat beregnet til å kunne klebes opp på flater i industrirom eller rundt rør.

TecsoundDen aktive støydemper er Tecsound 50, 2,6 mm støyhemmende duk. For å kunne gi en renslig og motstandsdyktig overflate er platen kledd med forsterket aluminium. Den er montert over Tecsound duk som igjen er montert til en branssikker filt. Denne limes på vegger av betong, metall o.a. eller rundt rør og fester med el.strips som dekkes av alu-tape.

For montasje i tak sikrer vi oss lettvindt at i tillegg til lim bruker vi endel små ”Rosetter” som lett bankes inn i lite hull man driller.

  • Øker effektivt akustisk reduksjon i rør, ventiler og kanaler
  • Akustisk støyreduksjon i vannrør, soilrør, avløp, kanaler o.a.
  • Reduserer støy i kanaler for air condition og i alle rør til industribruk.
  • Enkel montasje: slå omfar rundt røret, fest med el-strips og tape over skjøter (overlapp) med alutape.
Produkt Vekt kg/kvm Tykkelse i mm Leveres i rull
Tecsound FT 55 AL 5,5 12,5 5,50 x 1,20

TECSOUND FT 55 ALU kommer i ruller 1.20 x 5.50 m ( 6.6 kvm) og er 12.5 mm tykk. Vekt per kvm: 5.5 kilo, per rull 36.3 kg.

Støy fra rør kan være meget sjenerende. For det første kan det avgi støy fra vann og luft som passerer. Det kan være avløpsrør, vannrør med stående luft inni o.a. Dessuten er røret i seg selv en sterk transportør av støy, luftbåren, strukturbåren og lavfrekvent støy som vibrasjoner kan lett fanges opp.

Både for hindre støy fra rør, og for å hindre at røret fanger opp og transporterer støy er Tecsound FT55 ALU en meget effektiv spesial -barriere.

Tecsound graf