Hva er Tecsound?

Silence don't steal space

TECSOUND serien av avanserte absorbenter til bruk i vegger, tak og gulv vil gi en betraktelig reduksjon av den støyen som ville ha gått igjennom flaten du dekker.

  • Tecsound er laget av 68% gjenvunnet materiale
  • Den er myk og former seg seg lett
  • Passer i laminat mellom vegger/tak og gipsplater
  • 2,6 mm tykk, lett å kappe og installere
  • Den brenner ikke og er fleksibel i bruk ned til minus 20

Den lages i forskjellige utgaver litt etter hvilket støyproblem du har. Se litt på hjemmesidene som vises her samt ta en titt på videoen under

 

TECSOUND er en massiv, visco-elastisk, lydisolerende membran som gir høy akustisk isolasjon i tradisjonelle konstruksjoner.

TECSOUND er produsert i Spania og opplysningene her er garantert av sertifiseringsselskapet APPLUS (Spain). Det er svært fleksibelt og lett utvidbart, noe som betyr at det kan tilpasses enhver form eller over flate, og gjør det mulig med enkel håndtering å dekke kompliserte ledd og overflater.

Den har en brannmotstand som oppfyller Euroklasse B. Med andre ord, ingen spredning av flammene, den er selvslukkende, drypper ikke og avgir ikke smeltede partikler.

Tilgjengelig i en rekke vekter, i selvklebende format, i bestemte størrelser som passer gipsplater eller i kombinasjon med absorberende filt. TECSOUND tilbyr også løsninger til industrielle formål.

Fordeler:

Høyeffektiv

TECSOUND's høye visko-elastisitet sammen med sin store tetthet gjør det til en kraftig barriere mot støy, kombinert med absorberende materiale. Som med mineralull skaper det en fjæringseffekt som gjør at lyd må gå gjennom materialer med ulik tetthet, og dermed reduseres energinivået og sikrer høye nivåer av lydisolering.

Minimalt plasskrevende

Høy tetthet gjør det dessuten mulig å bekle bestående bygningsmasse uten å oppta plass av noen betydning. Dette betyr høye indekser av isolasjon med en minimumstykkelse.

Støyisolasjon i hele frekvensområdet

Takket være dens spesielle egenskaper vil den lydisolere gjennom hele frekvensspekteret.

Dempende effekt

Utmerket demping for vibrasjon av metallpaneler og lette materialer, og reduserer dermed støy fra regn og vind på tak, eller støy generert ved vibrasjon i lokaler med maskiner.

Enkel og rask montasje

Lett å påføre og krever ikke spesialverktøy. I tillegg kan TECSOUND SY (selvklebende) med en modulbredde lik den på gipsplater tilby enda raskere montasje. Med 1,2 m bredde er det mulig å ha færre skjøter og raskere montasje.

Tilpasningsdyktig til ujevne overflater

Enkel i bruk på buede flater eller vanskelige punkter, som skarpe hjørner og skjøter.

Bestandighet mot råte og alder

Forblir uendret med aldring. Produktet absorberer ikke vann eller lar mugg gro.