Hva er Tecsound?

Silence don't steal space

TECSOUND serien av avanserte absorbenter til bruk i vegger, tak og gulv vil gi en betraktelig reduksjon av den støyen som ville ha gått igjennom flaten du dekker.

  • Tecsound er laget av 68% gjennvunnet materiale
  • Den er myk og former seg seg lett
  • Passer i laminat mellom vegger/tak og gipsplater
  • Den er bare 2,6 mm tykk, lett å kappe og installere
  • Den brenner ikke og kan ikke brekke helt ned til minus 20

Den lages i forskjellige utgaver litt etter hvilket støyproblem du har. Se litt på hjemmesidene som vises her samt ta en titt på videoen under

TECSOUND® er en massiv, høyt viscoelastisk syntetisk lydisolerende membran som tilbyr et høyt nivå av akustisk i solasjon i tradisjonelle konstruksjoner, mens tykkelsen knapt påvirkes.

TECSOUND er produsert i Spania og de opplysninger som presenteres her er garantert av sertifiseringsselskapet APPLUS (Spain). Det er svær t fleksibelt og lett ut vidbart, noe som betyr at det kan tilpasses enhver form eller over flate, og gjør det mulig med enkel håndtering å dekke kompliserte ledd og overf later.

TECSOUND® skiller seg ut på grunn av det sin brannmotstand og oppfyller Euroclass standard UNE -EN 13501-1 : 2007 med en eksepsjonell vurder ing : Euroklasse B , s2, d0 . Med andre ord, ingen spredning av flammene, den er selvslukkende, drypper ikke og avgir ikke de smeltede partikler.

Tilgjengelig i en rekke av vekter, i en selvklebende format, i bestemte størrelser som passer gipsplater eller i kombinasjon med absorberende filt, TECSOUND® ti lbyr løsninger for alle typer byggesystem ogogså løsninger til industr ielle formål.

Dens viktigste funksjoner og fordeler er:

Høyeffektiv

TECSOUND® høye visko – elastisitet sammen med sin store tetthet gjør det til en kraftig barriere mot lyd, noe som reduserer gjennomgang av støynivået. Kombinert med absorberende materiale. som mineralull, skaper det en fjæringsef fekt som gjør at lydeffekten må gå gjennom materialer med ulik tetthet , og derfor redusere energinivået og sikre høye nivåer av lydisolering.

Minimalt plasskrevende

TECSOUND® høye tetthet gjør det mulig å bekle bestående bygningsmasse uten å oppta plass av noen betydning. Dette betyr at vi kan få høye indekser av isolasjon med en minimumstykkelse.

Støyisolasjon i hele frekvensområdet

Takket være dens spesielle egenskaper vil TECSOUND® isolasjon redusere støylekkasje betraktelig, på grunn av resonansfrekvens og frekvensene som er typisk i tradisjonelle byggesystemer . Dette tillater en økning i lydisolering mot støy gjennom hele frekvensspekteret.

Dempende effekt

TECSOUND® tilbyr utmerket demping for vibrasjon av metallpaneler og lette materialer, og reduserer dermed støy fra regn eller vind på metall eller tømmertak, eller støy generert ved vibrasjon i lokaler med maskiner.

Enkel og rask montasje

Alle TECSOUND® produkter er lett å påføre og krever ikke spesialverktøy. I tillegg kan TECSOUND®SY (selvklebende) med en modulbredde lik den på gipsplater tilby enda raskere montasje. Med 1,2 m bredde er det mulig å ha færre skjøter og raskere montasje.

Tilpasningsdyktig til ujevne overflater

TECSOUND® høye elastisitet og f leksibilitet muliggjør bruk på buede flater eller vanskelige punkter, som skarpe hjørner og skjøter.

Bestandighet mot råte og alder

TECSOUND® produktene forblir uendret med aldring. Produktet absorberer ikke vann eller lar mugg gro.