Sylomer vibrasjon-absorbent

Sylomer, den spesielle PUR elastomer materiale utviklet av Getzner i Tyskland er en av de ledende produktene på det internasjonale markedet for vibrasjonsisolasjon og avdempning.

Den elastiske polyuretan materiale deformeres under spenning og kompresjonsbelastninger, men går alltid tilbake til sin opprinnelige form. Ved å gjøre det, isolerer og reduserer materiale vibrasjoner som kan ha negative effekter på mennesker, miljøer og materialer.

Sylomer brukes med sine stive celler og kompakte form til mange anvendelser i anlegg og maskiner. I de fleste av dem, anvendes Sylomer som et elastisk mellomlag som en fjær. Egenskapene til denne fjæringen kan tilpasses behovet for anvendelsen og av konstruksjonen, med bruk av flere lag for å øke tykkelse og effekt.

Vi fører SYLOMER i ruller på 12 mm tykkelse, 40 mm bredt og 5 meter lang ruller. Rullene kan kappes opp til f.eks underlag på bein på maskin. Er maskinen tung, legg gjerne en liten plate under beinet for vektfordeling og bruk 2 remser SYLOMER, gjerne dobbelt lag ved behov.

Sylomer spesifikasjoner