Echohush profile

Ecohush profile fargekartEcohush Profile er serie med akustiske skumplater med betydelig absorbens. 60 x 60 cm til påliming. En rekke design og farger, som muliggjør å skape ønsket miljø, eller matche bestående.

ECOHUSH PROFILE's dekorative absorbensplater mot støy og gjenklang er dekorative lydabsorbent- plater av spesiell flammehindrende polyester (UL 94) og med eksepsjonelle støyabsorbering over et bredt frekvensområde.

Platene har et utvalg profiler og kan fåes i en rekke farger. Profilene kan settes sammen til interessante mønstre. Virkningen kommer fra ny teknologi m.h.t. cellestørrelse, porøsitet, tetthet, gjennomstrøm- ning i cellen o.a. Her reduseres gjennklangsstøy (ekko) og demper og forbedrer audio- og stemmeklarhet.

Utmerket til alt fra skoler, barnehager, møterom, kafeer, resturanter, barer, hjemmemusikkrom, opptaksstudioer, kirkerom, tv-studioer etc.

Platene kommer i panel på 60 x 60 cm og med tykkelse på 50-70 mm De er relativt lette og festes på vegg/tak med kontaktlim- eller hvis man ønsker mulig flytting- bruk velcrobånd (borrelås)og lim på vegg og tilsvarende bak på platene. Bruk tid på å finne pene plasseringspunkt og lag blyantmarkering av hjørner.

Som en tommelfinger-regel bør man regne 28-30% av gulvareal som norm for overflate man trenger. Dette avhenger også litt av vegghøyder og materialer brukt i rommet. Dvs. pr 10 kvm regn 27 plater.

Fargekart:
Fargekart