Silent Deco

Silent decoSilent Deco er 4 cm plater med et spesialtrykk som gir topp gjengivelse av bilder, enten egne eller etter fritt valg fra stor meny. Kraftig støyreduksjon.

Nå kan du få billedkunst på veggen som demper støyen.  Kombiner lek med farger med et støydempende bilde til kontorer, kantiner, møterom og privat.

Med Silent Deco kunst kan du dempe lyden i rom med dårlig akustikk med dekorative effekter.  Silent Deco kan brukes der det er behov for lyd regulering - i kontorer, boliger, kantiner, møterom og produksjonsanlegg.

Bildene er trykt på 4 cm tykke isolasjonsplater med høy lydabsorpsjon. En spesiell teknikk for trykking sikrer at den lydabsorberende virkning ikke blir redusert på grunn av trykket. Trykket er svært høy kvalitet med best mulig bildegjengivelse.

Platene er godkjent av Astma- og Allergiforbundet, Svanen og godkjent i brannklasse 1.

Silent Deco - kunst som demper støyen

Velg selv motivet

Vi har et utvalg av design å velge mellom, og denne serien blir kontinuerlig utvidet. Serien inneholder både bilder og kunst bilder. Det er også mulighet til å velge ditt eget motiv. Det kan være en firmalogo, produktbilder, portrett av barna eller en naturlig bilde med spesiell affeksjonsverdi.

En mer nøytral dekorativ effekt kan lages med ark med helt rene farger i kombinasjon med motiver. Ønsker du å bruke egne bilder må bildeoppløsningen være minimum 300 dpi og fortrinnsvis så mye originalt som det er mulig for at resultatet skal bli optimalt.

Silent Deco - kunst som demper støy