Lydac M tak og vegg plater

Dempit takflåter

Dæmpit takflåteDette er plater som enten kan limes direkte på underlag, eller hvis sterkt behov kan monteres med beslag og avstandsklosser for å fange opp støy fra begge sider. Enkle å kutte med skarp kniv.

Lydac M

Trenger du å redusere støy i lokalene er LYDAC M et godt valg. Vi har flere alternativer, avhengig av størrelsen på rommet og funksjon. LYDAC M tak og veggplater har fleksible størrelser som bør passe i de fleste rom. I nyere bygg er det ofte harde materialer i kjøkken og spiseplass, og her kan du dra nytte av å bruke LYDAC M både på tak og vegger.

Løsningen kan kombineres med dekorativ pynt på platene (SILENT DECO eller SILENT DECO fleksibel). I store og støyende omgivelser kan LYDAC M plasseres nær arbeidsområdene og andre lokaler der folk samles, for å dempe akustikken og å bedre forholdene for kommunikasjon. Dette kan f.eks være nyttig ved en resepsjon eller informasjonsskranke.

Lydac M tak og vegg plater kan også brukes i rom hvor taket ikke gir nok absorpsjon. Ved å supplere med LYDAC M takplater kan det akustiske miljøet forbedres betraktelig.

LYDAC M kan også monteres på veggen med spesielle braketter og avstandsstykker. På taket monteres platene med hvite skruer og avstandsstykker eller i wireoppheng.

Akustisk design med flytende plater